Megoldások klubok és csapatok számára

TELJES KÖRŰ MEGOLDÁS A SPORTESEMÉNYEK RÖGZÍTÉSÉRE, TÁROLÁSÁRA ÉS KÖZVETÍTÉSÉRE

Add meg a szurkolóknak a mérkőzés élményét, és támogasd a csapatod a mérkőzés közvetítésére váltott jegyek profitjával.


A Vicket egy élő közvetítéseket és videókat megosztó platform, ami segít a sportkluboknak plusz bevételre szert tenni, és kapcsolatba lépni a szurkolókkal, azáltal, hogy lehetővé teszi hogy élő közvetítéseiket és exkluzív tartalmaikat magas minőségben tudják előállítani, megosztani és értékesíteni.

Kérj bemutatót
Laptop with video analysis software.

Videógyártás

Ha már együtt dolgozol egy csapattal a videógyártás terén, nincs más dolgod, mint a produkciót összekapcsolni a csatornával. És már indíthatod is az élő adást a Vicketen, melyre online jegyeket értékesíthetsz.

Közvetítsd élőben a mérkőzéseket

Lehetővé teszi, hogy szélesebb közönséget érj el és szorosabb kapcsolatot tarts a szurkolókkal. A csapat saját csatornáján keresztül mérkőzéseket, interjúkat közvetíthet, exkluzív tartalmat nyújthat a követőknek.

Laptop with video analysis software.

Vond be a rajongókat

Erősítsd a szurkolók körében a közösség érzését és a csapathoz való hűségüket. Mutass érdekes tartalmakat, lépj kapcsolatba a szurkolókkal, erősítsd a klub kapcsolatát a közönségével. Ez a mérkőzések látogatottságának növekedéséhez, több online nézőhöz, szurkolói cikkek eladásához és a klub ismertségének növekedéséhez vezethet.Éreztesd a szurkolókkal, hogy a csapat részei!

Laptop with video analysis software.

Új bevételek generálása

A mérkőzések online közvetítése új bevételi forrást jelenthet az online jegyeladások, reklámok, szponzori megállapodások vagy előfizetések révén. Ez segíthet a klub/csapat finanszírozásában.

TELJES KÖRŰ MEGOLDÁS

Teljes körű megoldást kínálunk, amely rögzíti, közvetíti és bevételt termel a sportversenyekből, valamint segít elérni a rajongókat és támogatókat, és kapcsolatot teremteni velük. A dashboard könnyen kezelhető, és a teljes streaming/ jegyértékesítési folyamatokat ellenőrzés alatt tartja

Létrehozhatsz havi előfizetési csomagot a rajongók számára, és/vagy értékesítheted a videókhoz/eseményekhez való hozzáférést, vagy értékesítheted a mérkőzésekhez való hozzáférést a teljes szezon során.

AZ ÉLŐ KÖZVETíTÉS NEKED DOLGOZIK

SZÁMOLD KI, HOGY MENNYI BEVÉTELT GENERÁLNA A KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉS


Mennyibe kerül egy jegy? 7
50 Eur
Hányan fogják megnézni a mérkőzéseket? 100
2.000
A rendezvény teljes bevétele: 700 Eur
A jegyek szokásos jutaléka: 30%
A nettó nyereséged: 560 Eur

Használd ki a lehetőséget, és termelj profitot klubodnak, csapatodnak!

EGY SZEZONBAN

SZÁMOLD KI, HOGY MENNYI BEVÉTELT HOZNA EGY SZEZON


Mennyibe kerül egy jegy? 7
50 Eur
Hány mérkőzést játszanak egy szezonban? 7
100
Hányan fogják megnézni a mérkőzéseket? 100
2.000
A rendezvény teljes bevétele: 700 Eur
A jegyek szokásos jutaléka: 30%
A nettó nyereséged: 560 Eur

Akik minket választottak:

MINDEN EGYES ELADOTT JEGY PLUSZ BEVÉTELT HOZ NEKTEK

Az online közvetítések eladásával nem veszíthetsz. Csak akkor fizetsz jutalékot, ha eladtál jegyeket az élő közvetítésre.Segítünk az indulásnál!Szakértői csapatunk minden kérdésedre szívesen válaszol.

Érdek egy olyan megoldás az edzők számára, amely segít a mérkőzések és edzések rögzítésében és elemzésében?
Nézd meg, mit kínál Neked a VICKET COACH.

coach.vicket.com

Sporteseményeket, tornákat, bajnokságokat szervezel? Nézd meg a sportrendezvényekre kifejlesztett teljes körű megoldásainkat a weboldaltól, meccsközvetítésektől, asztali roasterektől kezdve.

Ligii și federați