Soluții pentru cluburi și echipe

SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU ÎNREGISTRAREA, STOCAREA ȘI TRANSMISIA EVENIMENTELOR SPORTIVE

Oferă fanilor experiența meciului și sprijină echipa prin vânzări de bilete online pentru vizionarea live a meciurilor.


Vicket este o platformă de streaming și partajare video care permite echipelor sportive să genereze venituri și să-și implice baza de fani prin facilitarea producției, distribuției și monetizării de înaltă calitate a transmisiunilor în direct și a conținutului lor exclusiv.

Solicită o prezentare
Laptop with video analysis software.

Producția video

Dacă colaborezi deja cu o echipă pe partea de producție video, nu ai altceva de făcut decât să conectezi producția cu canalul tău. Și deja poți transmite în direct pe Vicket și poți vinde biletele online pentru vizionarea meciurilor. Dacă nu ai infrastructură proprie sau colaboratori, putem oferi o soluție cu sisteme de camere inteligente (robotizate) special dezvoltate pentru sport.

Transmite în direct meciurile

Îți permite să ajungi la un public mai larg și să te conectezi cu fanii. Prin canalul tău special creat poți transmite meciuri, interviuri, poți oferi conținut exclusiv urmăritorilor.

Laptop with video analysis software.

Implică-ți fanii

Promovează un sentiment de comunitate și loialitate în rândul suporterilor. Arată conținut interesant, interacționează cu fanii, consolidează relația clubului cu publicul său. Acest lucru poate duce la creșterea prezenței la meciuri, la mai mulți spectatori online, la vânzări de merchandise și la creșterea notorietății clubului. Fă-i pe fanii tăi să simtă că fac parte din echipă!

Laptop with video analysis software.

Generează noi venituri

Transmiterea online a meciurilor poate oferi un nou flux de venituri prin vânzarea de bilete online, spoturi publicitare, acorduri de sponsorizare sau abonamente. Acest lucru poate ajuta la finanțarea clubului/echipei.

SOLUȚIE COMPLETĂ

Oferim o soluție completă care va înregistra, transmite și monetiza competițiile sportive și te va ajuta să ajungi la fanii și suporterii tăi și să te conectezi cu ei. Dashboard-ul este ușor de utilizat și ține sub control întreaga experiență de streaming/vânzare bilete streaming. Poți să creezi un plan de abonament lunar pentru fanii tăi, și/sau monetizezi accesul pay-per-view pentru videoclipurile/evenimentele tale sau să vinzi accesul la meciurile din întregul sezon

Poți să creezi un plan de abonament lunar pentru fanii tăi, și/sau monetizezi accesul pay-per-view pentru videoclipurile/evenimentele tale sau să vinzi accesul la meciurile din întregul sezon.

LIVE STREAMINGUL LUCREAZĂ PENTRU TINE

CALCULEAZĂ CÂȚI BANI AI FACE DIN URMĂTORUL MECI


Cât va costa un bilet? 7
50 Eur
Câte persoane vor urmări evenimentul tău? 100
2.000
Venitul total al evenimentului: 700 Eur
Comision standard pentru bilete: 30%
Profitul dvs. net: 560 Eur

Alege să-l valorifici și să faci profit pentru clubul sau echipa ta!

IN SEZON

CALCULEAZĂ CÂȚI BANI AI FACE ÎNTR-UN SEZON


Cât va costa un bilet? 7
50 Eur
Câte meciuri ai într-un sezon? 7
100
Câte persoane vor urmări meciul tău? 100
2.000
Venitul total al evenimentului: 700 Eur
Comision standard pentru bilete: 30%
Profitul dvs. net: 560 Eur

Cei care ne-au ales:

FIECARE BILET VÂNDUT ÎȚI ADUCE PROFIT ÎN PLUS

Nu ai cum să pierzi cu vânzarea transmisiei online. Plătești comision doar dacă ai vânzare în cazul transmisiilor live. Hai să te ajutăm cu startul! Echipa noastră de specialiști sunt aici să-ți răspundă la toate întrebările

Te interesează o soluție pentru antrenori care le ajută să înregistreze și să analizeze meciurile și antrenamentele?
Vezi ce-ți poate oferi VICKET COACH.

coach.vicket.com

Organizează evenimente sportive, turnamente, campionate? Consultă soluția completă pentru evenimente sportive de la site, transmisii meciuri, roaster tabel etc.

Ligii și federați